vineri, 23 aprilie 2010

HAPPY WOK


Ingrediente

* 1/4 file de piept de pui,
* 1 ceapa dulce,
* 1 capatana de usturoi,
* 1 lingura pasta de tomate,
* 6 ciuperci champignion,
* 4 masline fara samburi,
* 5 rosii cherry,
* patrunjel verde,
* 1/6 tija subtire de telina verde,
* 1 lingurita ulei de susan,
* 1 lingura sos de soia,
* 1 pahar zeama strecurata de supa de pui.

* Portii: 2Portii: 2
* Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare

Se curata legumele de coji si se taie marunt:ceapa solzisori, usturoiul rondele mici, maslinele fara samburi rondele mici,telina rondele mici, ciupercile lamele.Rosiile se lasa intregi.Se inginge bine wokul (o tigaie adanca si cu manere)si se pun la calit ceapa, usturoiul si uleiul de susan.Se invarte putin de wok.Se adauga ciupercile lamele.Se mai invarte putin de wok. Se adauga pieptul de pui bucatele.Se mai lasa sa se amestece aromele, se invarte din cand in cand de wok.Se adauga pasta de tomate si sosul de soia.Se adauga cate putin din supa.Se mai lasa putin si spre sfarsit se adauga verdeata tocata, maslinele si rosiile cherry.Se mai lasa 6 minute.E gata cand culoarea sosului devine mai maronie
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "HAPPY WOK"

Trimiteți un comentariu