
Necesare:
1 buc piept de fazan fiert
morcovi, patrunjel fierte din supica de carne
2 cartofi fierti
3 oua fierte
5-6 castraveti murati de la borcan
mazare fiarta
sare , piper
3galbenusuri de ou crude + 1 galbenus fiert din care facem maioneza si 1 lingurita mustar, ulei cca 150 ml
Preparare :
Pieptul il taiem marunt cu cutitul la fel procedam cu morcovii, patrunjelul, ouale fierte , cartofii si castravetii. Intr-un vas amestecam toate aceste ingrediente daugam si mazarea fiarta apoi adaugam maioneza ( lasam cateva linguri deoparte din maoineza ptr ornat)si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam pe o farfurie amestecul obtinut si acoperim suprafata cu maioneza ramasa iar deasupra asezam bucati de morcovi fierti si castraveciori taiati in asa fel incat sa ornam cum ne place.
0 comentarii: on "Salata de Boeuf"
Trimiteți un comentariu