vineri, 23 aprilie 2010

Puisori in cuib (pentru 2 persoane)


Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Cuibul:
6 batoane de surimi
200 g branza topita
2 oua fierte
100 g boabe de porumb fiert
4 linguri maioneza
o lingura mustar
sare, piper
Puisori:
2 oua fierte
1 lingurita mustar
2 linguri ulei de masline
2 linguri de branza de vaci
o felie de unt
sare, piper macinat si boabe
fasii de gogosar, o bucatica de morcov si patrunjel verde pentru ornat

Mod de preparare: Cuibul se obtine din salata:
surimi si ouale se taie cuburi, braza se da pe razatoarea mare. Incorporam celelalte ingrediente, condimentam, asezam pe 2 farfurii.
Puisorii:
Taiem ouale in jumatati pe lungime. Gabenusul se paseaza cu sare, piper, mustar si ulei. Seobtine o pasta omogena.Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pasez branza cu untul, din pasta obtinuta modelez bile care se infing cu ajutoul unei jumatati de scobitoare in jumatatea de ou, reprezentand capul puisorului. Din boabe de piper obtinem ochii, ciocul din morcov si creasta din fasie de gogosar. Astfel am obtinut un mic dejun gustos si aspectuos.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Puisori in cuib (pentru 2 persoane)"

Trimiteți un comentariu