vineri, 23 aprilie 2010

Salata de gogosari cu ghebe


Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 kg gogosari
2 kg ghebe marunte
2 kg ceapa
250 ml otet
1 l apa
1,5 lingura sare mare
3 linguri miere de albine
4 linguri ulei
piper, enibahar boabe, foi de dafin, boabe de mustar

Mod de preparare: Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii fideluta, ceapa pestisori. Faci un bait din otet, apa, sare, miere, ulei,condimente. Cand clocoteste, oparesti cate 2-3 minute pe rand ceapa, gogosarii, ciupercile. Incorporezi ingredientele, asezi salata in borcane, mai dai un clocot baitului, umpli borcanele. Le capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 25-30 minute. Invelesti in paturi, lasi sa se raceasca treptat.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Salata de gogosari cu ghebe"

Trimiteți un comentariu