luni, 3 mai 2010

Butoiase cu cascaval


Ingrediente

* aluat de foetaj (2 foi pachet)
* 1 ou
* cascaval ras(sau bucata)300g
* boia dulce de ardei

* Portii: 1
* Timp de preparare: sub 60 minute



Mod de preparare

Se lasa putin aluatul sa se dezghete putin apoi se unge cu oul batut bine dupa care se pune cascalalul ras si se ruleaza strans apoi se unge din nou cu ou deasupra dupa care se taie aporximativ la 2 cm si se pun in tava se mai ung cu putin ou si se pune si deasupra cascaval ras si putina boia de ardei rosu pt culoare

Se dau la cuptor pt 15-20 minute la 160 grade

Sant grozav de bune,sotu a zis ca data viitoare sa fac portie tripla
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Butoiase cu cascaval"

Trimiteți un comentariu