vineri, 23 aprilie 2010

Bouef Stroganoff


Ingrediente bouef stroganoff:

500 g muschi vita
100 g unt
250 g ciuperci
4 linguri ulei
1 ceasca smantana
500 g cartofi
2 cepe
sare, piper, patrunjel

Modul de preparare a retetei:

Se taie carnea cubulete si se pune la fript intr-o cratita cu putin unt si 2 linguri de ulei. Dupa ce carnea a prins o crusta aurie se adauga ceapa taiata marunt, sarea si piperul si se lasa inca un sfert de ora la foc mic. Carnea va lasa apa dupa ce se pune sarea, dar daca este necesar se poate pune putina apa sau cateva linguri de supa.
Se inabuse intr-o tigaie in restul de ulei si putin unt ciupercile, si se toarna peste carne.
Intre timp se fierb cartofii.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Bouef Stroganoff"

Trimiteți un comentariu