vineri, 23 aprilie 2010

Carne de pui cu sos


Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1/2 pui
2 morcovi
o telina mica
un pastarnac
o ceapa
sare,piper, foaie de dafin
50 g unt
300 ml smantana
50 g branza topita

Mod de preparare: Carnea curatata se fierbe 5-10 minute, se schimba apa. Se adauga legumele,sare, piper boabe si foaia de dafin. Scot carnea si legumele din supa dupa ce sunt fierte, las sa se raceasca.Topesc untul, adaug radacinoasele date pe razatoare, o cescuta de supa,las sa se omogenizeze, adaug smantana si la final carnea fara oase.Dupa ce am condimentat dupa gust,sosul este omogen, adaug branza topita taiata cuburi, mai las un minut pe flacara. Daca am patrunjel verde,presar peste tocanita inainte sa mancam cu mamaliguta si castraveciori(sau gogosar murat)
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Carne de pui cu sos"

Trimiteți un comentariu