vineri, 23 aprilie 2010

Friptura asortata


Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 felii de ceafa de porc;
2 catei de usturoi;
2 linguri ulei;
sare, piper, oregano;
2 copanele de pui;
o ceapa;
2 catei de usturoi;
1 lingurita pasta de tomate;
Ingredientele sunt pentru doua portii

Mod de preparare: Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug usturoiul si o ceasca de apa. Acopar, las sa scada apa.
Copanelele le asez in tigaie, condimentez, adaug ceapa, usturoiul, o lingurita de pasta de tomate, putina apa si las pana scade sosul.
Intorc sa se rumeneasca pe ambele parti. Servim cu garnitura de cartofi prajiti sau piure si salata de varza murata.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Friptura asortata"

Trimiteți un comentariu