vineri, 28 mai 2010

Cod la cuptor cu usturoi


Ingrediente
1 kg cod, 1 legatura de usturoi verde, sare, 1 lamaie, 50 ml ulei, condimente pentru peste.
Mod de preparare
Codul portionat se pune intr-o tava, se presara un praf de sare, condimente, se adauga uleiul si cate o felie de lamaie deasupra la fiecare bucata de peste. Se introduce la cuptor si se lasa pana capata o culoare aurie. Separat se taie marunt usturoiul verde, se pune intr-un bol impreuna cu sare, ulei si zeama de la restul de lamaie. Se amesteca bine cu o lingura de lemn. Cand pestele este gata se pune pe farfurie si se adauga peste fiecare bucata de peste sosul de lamaie cu usturoi.
Mod de servire
Se serveste cald.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Cod la cuptor cu usturoi"

Trimiteți un comentariu