duminică, 16 mai 2010

Muffins Mozart


Timp gătire 1 h
Complexitate medie

*
Ingrediente

12 bomboane din astea (Mozart)
pentru COMPOZITIE:
250 grame faina (de tip 405), un pachet praf de copt (15 grame), un ou, 120 de grame de zahar, 80 ml ulei, 300 ml lapte batut (acru).
*
Mod de preparare

1. Se aprinde cuptorul la 190 de grade (sau 175 de grade, pentru cele ventilate) si se pregateste forma (eu am pus hirtie).

2. Faina se amesteca cu praful de copt si se lasa deoparte; se amesteca oul cu uleiul.
Peste faina am adaugat laptele (eu am pus in lapte si putin zahar), apoi oul cu ulei si gata!

3. Compozitia se pune in forme pina la jumatate, apoi bomboana Mozart, deasupra careia se toarna restul de compozitie.

4. Se da imediat forma la cuptor pentru 30 de minute (nu trebuie deschisa usa cuptorului vreo 20 de minute)

5. Dupa ce sint gata, se mai lasa in forme 5-10 minute, apoi se scot. Am turnat peste ele glazura de cioco cu unt si le-am tavalit bine prin cocos.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Muffins Mozart"

Trimiteți un comentariu